onsdag 18 juli 2012

Pasta Carbonara

Här kommer receptet på Pasta Carbonaran, kan faktiskt rekommendera den till alla, den är väldigt lätt att göra och blir alltid god!

Pasta Carbonara
- 2 pers.

- 300 g spagetti
- 150 g bacon, färdigtärnad
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 2 ägg
- 0,5 dl grädde
- 100 g riven parmesan
- persilja till garnering

Sätt på plattan med pastavattnet. Stek baconet, låt sedan det ligga på en tallrik med hushållspapper för att det mesta av fettet ska rinna av. Stek sedan den gula löken och vitlöken. Blanda ägg, grädde och parmesan i en skål. Koka pastan. Slå av vattnet från pastan, häll tillbaka i kastrullen, tillsätt bacon och lök och sen äggblandningen. Blanda och krydda med salt och peppar. Servera på ett djupt fat och garnera med hackad persilja. Jag brukar servera carbonara med ruccola sallad och körbärstomater. Smaklig måltid! (Observera att receptet är till 2 personer.)

Kram 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar